Aan- en verkoopbegeleiding

Begeleiding in zowel aan- en verkoop

In 2018 heeft onze familie contact opgenomen met Arjan van Heerebeek van Arvalis voor advies over de mogelijkheden voor een toekomstige verkoop van de boerderij Beerseweg 8 in Oirschot. Expertise in agrarische vastgoed was gewenst, omdat de boerderij geen woonbestemming had en we alle mogelijkheden op een rijtje wilden hebben. Arjan kon toen op basis van ervaring een ruwe waarde-indicatie geven. In het najaar van 2020 besloot mijn vader om de boerderij te gaan verkopen. Daarbij kwam als optie op tafel om de grond en boerderij aan de buurman te verkopen. Deze had aangegeven interesse te hebben in de grond. Nadat Arjan een grondig onderzoek had gedaan met een waardebepaling erbij, hebben we een vraagprijs vastgesteld en daarna kwam de verkoop tijdens een eerste onderhandeling al na een half uur tot stand.

Ondersteuning in het aankopen
Toen we vervolgens een alternatieve woning voor mijn vader op het oog hadden heeft Arjan aangeboden om Recep Demirci een onderzoek te laten doen naar de waarde hiervan. Dit deed Recep nog dezelfde dag in enkele uren, waarna we een indicatie ontvingen inclusief argumentatie en advies over het doen van een eerste bod. Voor ons bood dit een uitstekende basis om een bod te doen en beslagen ten ijs te komen in de onderhandelingen. Het nieuwe object hebben we daarna binnen een week onder de vraagprijs gekocht.

Een terugblik op een goed resultaat
Wat mij in de relatie met Arvalis aansprak was het snelle schakelen op basis van ervaring, het prettige contact en de geboden keuze om de diensten af te rekenen. Dit resulteerde voor ons ook nog in een zeer gunstige rekening. Onze familie kijkt hier dan ook met een zeer tevreden gevoel op terug.