Referenties

Bemiddeling bij zowel aan- en verkoop

Familie Raaijmakers heeft sinds 2018 al advies gekregen over de mogelijkheden voor een toekomstige verkoop van de boerderij. Uiteindelijk hebben ze de boerderij, met begeleiding van de makelaar, verkocht en advies gekregen bij het aankopen van de vervangende woning.

Lees verder

Robert bouwt langzaam af. Stoppen is nog niet aan de orde!

Robért van de Vijver uit Koewacht heeft zijn pensioengerechtigde leeftijd al lang geleden bereikt, maar is elke dag nog druk in de weer met zijn akkerbouwbedrijf. Om toch alvast een appeltje voor de dorst te regelen, besloot hij 15 hectare grond te verkopen.

Lees verder

Aankoop tweede locatie boomkwekerij het Slagmoer in Wernhout/Zundert!

Henk en Carina Doomen uit Wernhout zochten naar een flinke uitbreiding van de boomkwekerij met het oog op de toetreding van hun zoon Nick in het bedrijf. Met behulp van Roy van Laarhoven van Arvalis runt Nick nu zijn eigen kwekerij, letterlijk in de achtertuin van zijn ouders.

Lees verder

Bedrijfsbeëindiging: Arvalis ondersteunt.

Lorenz en Toos Brooijmans uit Dinteloord hadden het altijd al tegen elkaar gezegd; als Lorenz 60 werd, zouden ze hun bedrijf te koop zetten. En zo geschiedde. Met behulp van Ferko de Kubber van Arvalis.

Lees verder

Weer volop ruimte om te ondernemen

Vanwege de hindercirkel en zijn bedrijf net tegen de bebouwde kom, kan Gidus Donkers niets anders doen dan zijn bedrijf verplaatsen. Onder begeleiding van Arvalis is dit prima verlopen.

Lees verder